Splošni pogoji

 

Plačilne metode  

Plačilo po predračunu - Če ste se odločili za plačilo po predračunu, bomo na elektronski naslov prejemnika računa poslali predračun z vsemi podatki, lahko pa uporabite podatke, ki jih dobite pri samem nakupu. Po prejemu sredstev na naš račun bo blago odposlano na naslov za dostavo.

 

Cene v spletni trgovini ogrevamo.si

Vse cene so v EUR in vključujejo DDV.  Pridržujemo si pravico do sprememb cen, če ni drugače navedeno. Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo vnaprej določene veljavnosti. Cene veljajo v primeru plačila z zgoraj navedenimi načini plačila in pod zgoraj navedenimi pogoji. Pridružujemo si pravico napak pri vnosu cen in vas bomo v tem primeru obvestili o le teh.

 

Garancija

Vsi izdelki v prodaji v spletni trgovini ogrevamo.si imajo garancijo uvoznika oziroma proizvajalca ter zagotovljeno servisiranje in rezervne dele v Sloveniji. Garancija se uveljavlja s kopijo računa in garancijskim listom. Vse tovarniške okvare in pomanjkljivosti, ki bi nastale v garancijskem roku, bodo na servisu odpravili brezplačno. Servis za izdelke izven garancije je zagotovljen za obdobje 5 let, če z zakonom ni drugače določeno.

Trgovino poganja Ogrevamo.si. © 2011 Ogrevamo.si